martes, 18 de septiembre de 2012

Fotos 3a fase

I en la última setmana ens hem dedicat a “apilar” palla...... La part més vistosa de la 3a fase, aixecant la paret amb paques de palla.

Y en la última semana nos hemos dedicado a "apilar" la paja..... La parte mas vistosa de la 3a fase, levantando la pared con pacas de paja. 

Dimecres - Miércoles 12/09/2012


Dijous - Jueves 13/09/2012



Divendres - Viernes 14/09/2012


 



Dissabte - Sábado 15/09/2012



Diumenge - Domingo 16/09/2012


Dilluns - Lunes 17/09/2012




Zuncho perimetral


Puertas y ventanas

  Y con la ayuda de Daniel, Judith y Aina colocamos las ventanas y las puertas, revocamos y unimos y escuadramos el zuncho........

Projectant l'argila - Proyectando la arcilla

miércoles, 5 de septiembre de 2012

WWOOFER


Revoc, revoc i més revoc.... durant dues setmanes hem estat ben acompanyats per la Cecile i la seva gateta. La Cecile s'ha convertit en l'experta del revoc, ha fet la paret nort de la 1a fase. Primer vem projectar, i despres vem fer piscines d'argila i sorra per revocar la pared.






La Cecile ha començat el seu any d'experiencies per nosaltres i li estem molt agraïts!! Et seguirem.... Cap a on? http://capaon.wordpress.com 

Que tinguis molt bon viatge!!

La Llum / La Luz

 
Y con el regulador se hizo la luz!!!!!
 
 

 
Hemos funcionado durante un año con una pequeña placa solar flexible que alimentava a tres baterias, ahora con todo el techo cubierto de placas, un regulador solar y un pequeño inversor (que és muy pequeño por cierto) ya no es necesario encender el generador a gasoil para hacer uso de las màquinas de cortar y lijar, tenemos luz en la casa, nevera y congelador!!! y eso grácias al Sol!

La Fosa

Descargando la fosa sèptica de tres compartimientos decantadores y el tanque de toma de muestra para la salida del agua de la balsa de la fitodepuración.


L'estiu i la gent

Hem tingut un estiu ple de visites. La yurta estava molt sol.licitada, quan uns marxaven entraven d'altres..... Ens agraden les visites!!!

Hem fet festes d'aniversaris molts durant l'agost, i també hem desconectat uns dies a la platja, ens convenia fer uns banys amb aigua salada.